Љубомир Савевски го објавува списокот на повикани ракометарки за собир и подготовки на женската младинска ракометна репрезентација

Љубомир Савевски го објавува списокот на повикани ракометарки за собир и подготовки на женската младинска ракометна репрезентација

Координаторот на македонските женски ракометни селекции, г-дин Љубомир Савевски, го објавува списокот на повикани ракометарки за собир и подготовки на женската младинска ракометна репрезентација за претстојниот припремен период за EHF W19 Championship 2021.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРКИ

Младинската репрезентација на Македонија е дел од Групата Б на W19 Championship 2021 што ќе се одржи во Скопје, Македонија во период од 10.07 до 18.07.2021 година.

Противници на Македонија се репрезентациите на Холандија, Фарски Острови, Косово и Босна и Херцеговина.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член