КУП НА МАКЕДОНИЈА МАЖИ – РЕЗУЛТАТИ ЕЛИМИНАЦИИ

КУП НА МАКЕДОНИЈА МАЖИ – РЕЗУЛТАТИ ЕЛИМИНАЦИИ

РЕЗУЛТАТИ КУП НА МАКЕДОНИЈА ЕЛИМИНАЦИИ – МАЖИ:

08.12.2022 (четврток) – РК ЈЕХОНА – РК БУТЕЛ СКОПЈЕ рез. 30:53 (записник)

09.12.2022 (петок) – РК ВАРДАР 1961 – РК МУЛТИ ЕСЕНС рез. 43:18 (записник)

09.12.2022 (петок) – РК ВАРДАР НЕГОТИНО – РК ПАРТИЗАН 2016 СПОРТ рез. 40:16 (записник)

09.12.2022 (петок) – РК АЕРОДРОМ – РК ПРОЛЕТ 62 рез. 33:35 (записник)

09.12.2022 (петок) – ГРК ТИКВЕШ 2014 – РК КИЧЕВО 2020 рез. 46:20 (записник)

10.12.2022 (сабота) – РК ЈУНИОР К.В – РК ДРАЧЕВО рез. 28:23 (записник)

10.12.2022 (сабота) – РК АЛКАЛОИД – РК АСТРАИОН ХЕНДБОЛ рез. 47:15 (записник)

10.12.2022 (сабота) – РК ПРИЛЕП – РК МЕТАЛУРГ РА рез. 36:22 (записни)

10.12.2022 (сабота) – РК ГОЛДЕН АРТ КЛ7 – РК ОВЧЕ ПОЛЕ 1958 47:13 (записник)

10.12.2022 (сабота) – РК РАДОВИШ – РК ПРЕСПА 2015 рез. 34:21 (записник)

10.12.2022 (сабота) – РК ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР – РК ТЕКСТИЛЕЦ рез. 45:19 (записник)

10.12.2022 (сабота) – ГРК ОХРИД – РК МЛАДОСТ 1977 рез. 41:20 (записник)

10.12.2022 (сабота) – РК СТРУГА – РК МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ рез. 41:32 (записник)

10.12.2022 (сабота) – РК ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР 2 – РК ШАМПИОН рез. 41:12 (записник)

10.12.2022 (сабота) – РК СКОПЈЕ 2020 – РК БИСИНОВ ФРУИТ ЛЕНД рез. 47:17 (записник)

11.12.2022 (недела) – МРК КУМАНОВО – ЗРК ГОЛДЕН АРТ АЕРОДРОМ рез. 24:21 (записник)

Победниците од овие елиминациони натпревари (16 екипи) ќе се натпреваруваат во 1/4 групи и ќе бидат поделени во 4 групи по 4 екипи.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за