Конкурс за избор на стручни лица, тренери во Национална Спортска Академија

Конкурс за избор на стручни лица, тренери во Национална Спортска Академија

Ракометната Федерација на Македонија распишува конкурс за избор на стручни лица, тренери во ракометните паралелки на Националната Спортска Академија. Конкурсот се однесува на избор на:

– 8 Стручни лица, тренери и 2 физиотерапевти за Скопје
– 2 Стручни лица, тренери и 1 физиотерапевт за Охрид
– 2 Стручни лица, тренери и 1 физиотерапевт за Прилеп
– 2 Стручни лица, тренери и 1 физиотерапевт за Велес

КРИТЕРИУМИ ЗА ПРИЈАВА НА КОНКУРСОТ

Заинтересираните кандидати треба да ги достават документите најдоцна до 09.09.2015 (среда) во канцелариите на РФМ со назнака:

Конкурс за избор на стручни лица за НСА 2015/16
Ракометна Федерација на Македонија
Бул. Кузман Јосифовски – Питу, бр.15
1000 Скопје, Р.Македонија

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации

Информација

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја