Конкурс за доделување на материјални средства (реквизити) за мини ракомет и ракомет

Конкурс за доделување на материјални средства (реквизити) за мини ракомет и ракомет

Конкурсот се одвива во три фази и е во вкупно времетраење од три години. Втората фаза се однесува на опремување на 24 основни училишта во периодот од Септември 2015 до Август 2016. Аплицирањето за втората фаза е во тек.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА МАТЕРИЈАЛНИ СРЕДСТВА (РЕКВИЗИТИ) ЗА МИНИ РАКОМЕТ И РАКОМЕТ

 

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Во рамки на претстојното Европско Првенство (Унгарија – Словачка) 2022, македонската сениорска репрезентација