Кадетски и Пионерски лиги – Распореди на натпревари (сезона 2015/16)

Кадетски и Пионерски лиги – Распореди на натпревари (сезона 2015/16)

Сезоната 2015/16 во сите Кадетски и Пионерски лиги во машка и женска конкуренција почнува викендот на 3 и 4 октомври 2015 година, со исклучок на Кадетската лига во женска конкуренција, чиј почеток е закажан за викендот на 10 и 11 октомври 2015 година.

Распоред на натпревари:

Кадети (ген. 1998) – Група 1 (1.коло – 3/4.10.2015)
Кадети (ген. 1998) – Група 2 (1.коло – 3/4.10.2015)

Кадетки (ген. 1998) (1.коло – 10/11.10.2015)

Пионери (ген. 2000) – Група 1 (1.коло – 3/4.10.2015)
Пионери (ген. 2000) – Група 2 (1.коло – 3/4.10.2015)

Пионерки (ген. 2000) – Група 1 (1.коло – 3/4.10.2015)
Пионерки (ген. 2000) – Група 2 (1.коло – 3/4.10.2015)

Пропозиции за натпреварување – Кадетски лиги 2015/16

Пропозиции за натпреварување – Пионерски лиги 2015/16

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации