Извлечени групите за Супер Лига – Мажи за натпреварувачка сезона 2020/2021

Извлечени групите за Супер Лига – Мажи за натпреварувачка сезона 2020/2021

Денес во просториите на РФМ се одржа извлекувањето на групите за натпреварувачка сезона 2020/2021 за Супер Лига – Мажи.Група А и Б - сезона 2020-2021ГРУПА А КАЛЕНДАР:

Група А - коло 1-7

Група А - коло 8-14

 

ГРУПА Б КАЛЕНДАР:

b 1-7

b 8-14

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести