Известување за полугодишна конференција на клубови од Сениорски лиги и Младински лиги на Македонија

Известување за полугодишна конференција на клубови од Сениорски лиги и Младински лиги на Македонија

Полугодишната конференција на клубовите од Сениорските и Младински лиги на Македонија во машка и женска конкуренција ќе се одржи во просториите на РФМ во Скопје на 25 декември 2019 (среда) со почеток од:

-супер машка лига со почеток во 12:00 часот,
-женска ракометна лига со почеток во 12:00 часот,
-прва машка ракометна лига со почеток во 11:00 часот,
-младинска машка и женска ракометна лига со почеток во 13:00 часот,
-кадетска машка и женска ракометна лига со почеток во 13:30 часот
-пионерска машка и женска ракометна лига со почеток во 14:00 часот

    ДНЕВЕН РЕД ЗА ПОЛУГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА СЕНИОРСКИ И МЛАДИНСКИ ЛИГИ

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за