Известување за годишна конференција на клубови од Кадетски и Пионерски лиги на Македонија

Известување за годишна конференција на клубови од Кадетски и Пионерски лиги на Македонија

Годишната конференција на клубовите од Кадетските и Пионерските лиги на Македонија во машка и женска конкуренција ќе се одржи во просториите на РФМ во Скопје на 23 јуни 2018 (сабота) со почеток од 11:00 часот.

ДНЕВЕН РЕД ЗА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА КАДЕТСКИ И ПИОНЕРСКИ ЛИГИ

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Во рамки на претстојното Европско Првенство (Унгарија – Словачка) 2022, македонската сениорска репрезентација