Известување за акредитирање на медиуми за натпреварот Македонија – Чешка

Известување за акредитирање на медиуми за натпреварот Македонија – Чешка

Почитувани претставници на медиумите,

Ракометната Федерација на Македонија ве информира дека апликациите за акредитации за претстојниот квалификациски натпревар на ден 18.06.2017 година, помеѓу националните селекции на Македонија и Чешка, за ЕП 2018 Хрватска, можете да ги испраќате на следнава електронска адреса:

vmilanovska@concept.com.mk

Рокот за аплицирање е до 14.06.2017 (среда), заклучно со 18:00 часот, додека подигнувањето на акредитациите ќе се одвива во просториите на Ракометната Федерација на Македонија на 15.06.2017 (четврток), најдоцна до 12:00 часот.

Напомена: Апликациите испратени по истекот на овој рок нема да бидат земени предвид.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации

Информација

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја