јуни 12, 2017

Известување за акредитирање на медиуми за натпреварот Македонија – Чешка

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија ве информира дека апликациите за акредитации за претстојниот квалификациски натпревар на ден 18.06.2017 година, помеѓу националните селекции на

Прочитај повеќе