Известување 

Почитувани претставници на медиумите,

Ве известуваме првата фаза од подготвителниот период на машката сениорска ракометна репрезентација за настап на претстојното Европско ракометно првенство во Германија EHF EURО 2024 ќе го одработи во Стара Пазова , Р. Србија во период од 21-30.12.2023 год., додека втората фаза во период од 02 – 07.01.2024 година подготовките ќе се одвиваат во Скопје , а заминување на националната машка селекција е предвидено на 08.01.2024 година во раните утрински часови.

Ве молиме бидете информирани сите барања од страна на медумите за интервјуа или прашања, поврзани со машката сениорска ракометна репрезентација да се адресираат до одговорното лице за медиа комуникации г-ѓа Ања Алтхаус на следните e-mail адреси:

anja.althaus20@gmail.com 

mediakomunikacii.rfm@gmail.com

Однапред Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести