Информација за медиуми за пријателски натпревари Македонија – Италија

Информација за медиуми за пријателски натпревари Македонија – Италија

Информација за медиуми

Почитувани,

По барање на селекторот на женската сениорска репрезентација г-дин Симе Симовски Ве известуваме дека првиот пријателски контролен натпревар помеѓу репрезентациите на Македонија и Италија закажан на ден 27.09.2018 (четврток) со почеток во 16:30 часот во спортската сала Автокоманда во Скопје ќе биде од затворен карактер.

Вториот контролен натпревар на ден 28.09.2018 (петок) со почеток во 16:00 часот во спортската сала Автокоманда во Скопје е од отворен тип и влезот е слободен.

Ги покануваме сите љубители на македонскиот ракомет да бидат дел од овој спортски настан кој се одржува за време на Европската недела на спортот и е дел од BE ACTIVE кампањата.

Со почит,

Ракометна Федерација на Македонија

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член