Информација за извлекување на натпреварувачки броеви за Супер Женска Лига

Информација за извлекување на натпреварувачки броеви за Супер Женска Лига

Ве известуваме дека на ден 07.09.2023 (четврток) со почеток во 12:00 часот во просториите на Ракометната Федерација на Македонија ќе се оддржи извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Супер Женска Лига за сезона 2023/24.

Клубови учесници – Супер Женска Лига:

 • ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЖРК
 • ЖРК КУМАНОВО
 • ЖРК ЧАИР СКОПЈЕ
 • ЖРК ВАРДАР
 • ЖРК ПЕЛИСТЕР 2012
 • ЖРК ОВЧЕ ПОЛЕ СУ
 • ЖРК СТРУЖАНКА
 • ЖРК ШАМПИОН
 • ЖРК АСТИБО
 • РК ДЕСПИНА
 • ЖРК СКОПЈЕ
 • ЖРК ГЕВГЕЛИЈА
 • РК СПАРТАК
 • ЖРК МЕТАЛУРГ АВТОКОМАНДА
Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член