Информација

Во рамки на IHF Неделата за едукација на ракометни тренери и ракометни судии, во организација на International Handball Federation во период од 10.06.2023 до 16.06.2023 година ќе биде спроведена/организирана оnline едукација.

Сите заинтересирани лица можат да се регистрираат/приклучат на оnline едукативните предавања со електронска регистрација.

ПРОГРАМА И ЛИНКОВИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за