Наши пријатели

ВИП СУПЕР МАШКА ЛИГА (2014-2015)

DateEventTime/Results
Работнички — Охрид 2013
Прилеп 2010 — Пелистер
Преспа 2010 — Пролет 62
Зомимак М — Текстилец
Металург 2 — Радовиш
Преспа 2010 — Зомимак М
Прилеп 2010 — Радовиш
Работнички — Текстилец
Охрид 2013 — Пролет 62
Металург 2 — Пелистер 08
Пролет 62 — Пелистер 08
Зомимак М — Прилеп 2010
Текстилец — Охрид 2013
Преспа 2010 — Металург 2
Радовиш — Работнички
Работнички — Зомимак М
Прилеп 2010 — Преспа 2010
Охрид 2013 — Радовиш
Пелистер 08 — Текстилец
Металург 2 — Пролет 62
Работнички — Прилеп 2010
Металург 2 — Текстилец
Пелистер 08 — Зомимак М
Пролет 62 — Радовиш
Охрид 2013 — Преспа 2010
Преспа 2010 — Работнички
Текстилец — Пролет 62
Радовиш — Пелистер 08
Прилеп 2010 — Металург 2
Охрид 2013 — Зомимак М
Радовиш — Текстилец
Преспа 2010 — Пелистер 08
Работнички — Металург 2
Зомимак М — Пролет 62
Прилеп 2010 — Охрид 2013

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright