април 17, 2015

Седница на УО на РФМ

Ве известуваме дека II-рата седница на УО на РФМ се закажува на ден 20.04.2015 (понеделник) со почеток во 13.00 часот во просториите на Ракометна Федерација на Македонија

Прочитај повеќе