Седница на УО на РФМ

Седница на УО на РФМ

Ве известуваме дека II-рата седница на УО на РФМ се закажува на ден 20.04.2015 (понеделник) со почеток во 13.00 часот во просториите на Ракометна Федерација на Македонија во Скопје.

 

 

Во прилог:

  • Дневниот ред за II-ра Седница на У.О на Ракометна Федерација на Македонија.

Dneven red na II-ra sednica na UO na RFM

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за