Наши пријатели

ЗРТМ: Распоред на предавања – Модул 1, втор дел

Здружението на ракометни тренери на Македонија организира Модул 1 – втор дел, што ќе се одржи во периодот од 07 до 09 февруари 2020 година во хотелот „Истатов“ во Дојран.

МОДУЛ 1, ВТОР ДЕЛ – РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright