ЗРТМ: Распоред на предавања – Модул 1, прв дел

ЗРТМ: Распоред на предавања – Модул 1, прв дел

Здружението на ракометни тренери на Македонија организира Модул 1 – прв дел, што ќе се одржи во периодот од 31 август до 2 септември 2018 година во хотелот „Истатов“ во Дојран.

МОДУЛ 1, ПРВ ДЕЛ – РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА

 

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве информираме дека г-дин Славе Николов поради зголемен ангажман како