Заврши третиот натпреварувачки ден на кадетскиот меѓународен турнир

Заврши третиот натпреварувачки ден на кадетскиот меѓународен турнир

Во СС Автокоманда се одиграа натпреварите од четвртото и петтото од кадетскиот меѓународен турнир.

Резултати од четврто коло:

Бугарија – Србија 14 – 27 (06 – 13)

Босна и Херцеговија – Македонија (Б) 28 – 29 (15-11)

Резултати од петто коло:

Македонија (А) – Босна и Херцеговина 32 – 38 (16 – 21)

Дневен билтен од натпревари

Утре со натпреварот Македонија (А) – Македонија (Б) со почеток во 10:00 часот завршува меѓународниот турнирот.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Согласно член  32, 34, 35, 38, од Статутот на Ракометната Федерација на