Тренерски лиценци – Прва Лига Мажи и Млади категории

Тренерски лиценци – Прва Лига Мажи и Млади категории

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации