Стручниот штаб на машката младинска репрезентација го објавува списокот на ракометари за настап на претстојното Men’s 20 EHF Championship 2022

Стручниот штаб на машката младинска репрезентација го објавува списокот на ракометари за настап на претстојното Men’s 20 EHF Championship 2022

Стручниот штаб на машката младинска репрезентација го објавува списокот на ракометари за настап на претстојното Men’s 20 EHF Championship 2022

СПИСОК НА РАКОМЕТАРИ

Младинската репрезентација на Македонија е дел од групата Б на MEN’S 20 EHF CHAMPIONSHIP 2022 заедно со репрезентации Романија, Украина, Швајцарија и Косово. Натпреварите ќе се оддиграат во Варна, Бугарија.

Првиот натпревар на Македонија е против селекцијата на Украина, на 16.07 (сабота) во 17:00 часот.

Распоред и термини на натпревари на Македонија:

16.07.2022 – Украина 17:00 часот

17.07.2022 – Косово 18:00 часот

20.07.2022 – Романија 14:00 часот

21.07.2022 – Швајцарија 14:00 часот

Сите натпревари на нашата репрезентација од MEN’S 20 EHF CHAMPIONSHIP 2022 ќе можат да се следат во живо на https://ehftv.com/home.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести