Семинар на ракометни тренери – Охрид 16-17 јуни 2018

Семинар на ракометни тренери – Охрид 16-17 јуни 2018

На 16 и 17 јуни 2018 година во салата „Билјанини Извори“ во Охрид, под организација на Здружението на ракометни тренери на Македонија ќе се одржи Семинар на ракометни тренери.

РАСПОРЕД НА АКТИВНОСТИ

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член