РК МЕТАЛУРГ

РК МЕТАЛУРГ

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот:  Ул. Јани Лукровски бр.6, 1000 Скопје

Одговорни лица:

Зорица Блажевска (078/576-785)

Филип Христов (072/310-392)

Контакт телефон: 02/3172-621; Факс: 02/3172-621;

E-mail: zorica.blazevska@gmail.com;  filiphristov.rkm@gmail.com

Интернет страница: www.rkmetalurg.mk

Сала: Автокоманда (Ул. Јани Лукровски бр.6; тел.02/3172-621)

Боја на дрес: син / бел
Боја на шорц: син / црн
Голмани: жолт, црвен, црн
[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Тренер/Селекторот на женската кадетска ракометна репрезентација Јулијана Дамчевска го објавува списокот на повикани ракометарки за претстојното WOMEN’S 19 EHF EURO

Тренер/Селекторот на женската кадетска ракометна репрезентација, г-ѓа Јулијана Дамчевска го објавува списокот на

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член 35