Наши пријатели

Распродадени сите влезници за Македонија – Исланд

Трибините на ВИП Арена „Борис Трајковски“ ќе бидат исполнети до последното место за натпреварот Македонија – Исланд. На еден ден пред почетокот на натпреварот, продадени се сите влезници во салата.

Поради големиот интерес за натпреварот, а и од безбедносни причини, ги замолуваме фанови на репрезентацијата кои успеаја да обезбедат влезници за натпреварот, да дојдат порано во ВИП Арена „Борис Трајковски“, за уредно да го најдат своето место за седење. Утре, на денот на натпреварот, вратите во салата ќе бидат отворени од 18:30 часот, а ќе се затворат во 19:45 часот.

Почетокот на натпреварот од Квалификациите за ЕП 2018 помеѓу Македонија и Исланд е закажан за 20:00 часот.

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright