Распоред на натпревари: Сениорски лиги на Македонија

Распоред на натпревари: Сениорски лиги на Македонија

Во пресрет на Изборното Собрание на РФМ, во вторникот во Собранието на Град Скопје се одржаа и полугодишните конференции за клубовите од Сениорските лиги на Македонија.

По разгледувањето на случувањата во првата полусезона, прецизиран беше и календарот за втората полусезона во трите сениорски лиги:

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ (Пролетен дел):
Супер лига мажи
Прва лига мажи
– Женска лига

Во текот на наредната седмица ќе се одржат и полугодишните конференции на клубовите од Младинските, Кадетските и Пионерските лиги на Македонија.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Во рамки на претстојното Европско Првенство (Унгарија – Словачка) 2022, македонската сениорска репрезентација