Полугодишна конференција – Млади категории

Полугодишна конференција – Млади категории

Полугодишната конференција за клубовите од Младинските лиги (мажи и жени) ќе се одржи на ден 16.02.2017 (четврток) во просториите на РФМ со почеток од 11:00 часот.

Полугодишната конференција за клубовите од Кадетските и Пионерските лиги (мажи и жени) ќе се одржи на ден 16.02.2017 (четврток) во просториите на РФМ со почеток од 12:00 часот.

Дневен ред:

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за