Наши пријатели

Покана за прес-конференција

Почитувани претставници на медиумите,

Ракометната федерација на Македонија ве поканува на прес-конференција по повод одлуките кои ќе бидат донесени во рамки на редовната седница на Управниот Одбор.

Прес-конференцијата ќе се одржи на 31.03.2017 г. (петок), во просториите на РФМ, со почеток 13.00 часот.

Со почит,
Ракометна Федерација на Македонија

 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright