март 30, 2017

Покана за прес-конференција

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната федерација на Македонија ве поканува на прес-конференција по повод одлуките кои ќе бидат донесени во рамки на редовната седница на Управниот

Прочитај повеќе