Организирање на Модул 2 – прв дел

Организирање на Модул 2 – прв дел

Здружението на ракометни тренери на Македонија организира Модул 2 – прв дел од едукацијата на тренери според РИНК конвенцијата.

 

Повеќе детали во прилог

raspored MODUL 2 prv del Juni 2015

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Во рамки на претстојното Европско Првенство (Унгарија – Словачка) 2022, македонската сениорска репрезентација