Одредени казните за мечот Прилеп – Металург 2

Одредени казните за мечот Прилеп – Металург 2

Врз основ на Статутот на РФМ и Дисциплинскиот Правилник на Ракометната федерација на Македонија, Првостепената дисциплинската комисија на РФМ, со Претседател Димитар Ристовски, и членови на комисијата Драги Огненоски и Влатко Мицев, на состанокот одржан на ден 15.10.2014, по разгледување на потребната документација, ја донесе следната одлука.

 

Одлука

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации

Информација

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја