Објавен новиот клупски ранкинг на ЕХФ

Објавен новиот клупски ранкинг на ЕХФ

На најновата клупска ранкинг листа на ЕХФ, Македонија има скока во двете конкуренции, кај мажите и кај жените. Исто така има скок и во репрезентативниот ранкинг од две места.
Ранкингот во машка и женска конкуренција важи за сезоната 2015/2016

Во прилог последните информации

Placedistribution1516_Men

Placedistribution1516_Women

Ranking MKD star i nov

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации