Наши пријатели

Конкурс за организирање на плеј оф финален турнир за пионери

Согласно Член 5 од Пропозициите за пионерски лиги, за организација на Play off финален турнир во пионерска машка конкуренција, за клубови од пионерска машка лига I, II и III група за организатор на Play off натпревар за 1-во и најдобра 2-ро пласирана, екипи по групи (екипи кои ќе учествуваат за апсолутен пионерски првак на Република Македпнија) кој треба да се одигра 16.05.2015 год. (сабота).

 

Повеќе детали..

Konkurs pioneri

 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright