Конкурс за организација на Final 4 – Кадетска женска лига на Македонија

Конкурс за организација на Final 4 – Кадетска женска лига на Македонија

Ракометната Федерација на Македонија објавува:
КОНКУРС за организација на Final 4 – Кадетска женска лига

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од