Конкурс за организација на Ф4 турнир за кадети

Конкурс за организација на Ф4 турнир за кадети

Согласно Член 5 од Пропозициите за кадетски лиги за организација на финални турнири, Ракометната Федерација на Македонија објавува:

КОНКУРС ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ФИНАЛЕН ТУРНИР
ВО КАДЕТСКА МАШКА КОНКУРЕНЦИЈА

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

СООПШТЕНИЕ

Ракометната Федерација на Македонија ја известува јавноста дека македонската куќа на ракометот и