Конкурс за избор на стручни лица, тренери во  ДСУ  Спортска Академија – Скопје

Конкурс за избор на стручни лица, тренери во  ДСУ  Спортска Академија – Скопје

Потребните документи наведени во Конкурсот треба да се достават на адреса на канцеларијата на Ракометната Федерација на Македонија (Бул. Кузман Јосифовски – Питу, бр.15, 1000 Скопје), најдоцна до 16.02.2023 година, до 12 часот.

Конкурс за избор на стручни лица, тренери во ДСУ

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за