Категории на тренери согласно РИНК конвенција

Категории на тренери согласно РИНК конвенција

Со оглед на тоа што РФМ ја потпиша РИНК конвенцијата во рамките на ЕХФ, тренерската организација направи категоризација на тренерите што се членови на оваа организација.
Сите се поделени во три категории, од највисоката трета категорија, до најниската, прва категорија.

Во прилог е списокот на категориите и имињата на тренерите во која спаѓаат

 

Категоризација на тренери

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Согласно член  32, 34, 35, 38, од Статутот на Ракометната Федерација на