Кадетките со пораз го завршија настапот на WOMEN’S 17 EHF EURO 2023

Кадетките со пораз го завршија настапот на WOMEN’S 17 EHF EURO 2023

Кадетската женска репрезентација на Македонија со пораз го заврши настапот на WOMEN’S 17 EHF EURO 2023 кое се оддржа во Црна Гора.

Во разигрувањето за пласман од 13-то до 16-то место на WOMEN’S 17 EHF EURO 2023, кадетките се пласираа на 16-тата позиција, откако загубија од репрезентацијата на Исланд со рез. 34:25.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член