Извлечени редните броеви за Супер Женска Лига Плеј ОФ и АУТ

Извлечени редните броеви за Супер Женска Лига Плеј ОФ и АУТ

Денес во просториите на РФМ се одржа извлекувањето на редните броеви за одредување на редоследот на натпреварите во Супер Женска Лига Плеј ОФ и АУТ за натпреварувачка сезона 2021/2022.

СУПЕР ЖЕНСКА ЛИГА – ПЛЕЈ ОФ

 1. ЖРК СТРУЖАНКА
 2. ЖРК ВАРДАР
 3. ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЖРК
 4. ЖРК КУМАНОВО
 5. ЖРК МЕТАЛУРГ
 6. ЖРК ЧАИР
 7. ЖРК ПЕЛИСТЕР 2012
 8. ЖРК ДЕСПИНА

КАЛЕНДАР СУПЕР ЖЕНСКА ЛИГА ПЛЕЈ ОФ

СУПЕР ЖЕНСКА ЛИГА – ПЛЕЈ АУТ

 1. РК КУЗМАН ВАРДАР ИЛИНДЕН
 2. ЖРК ШАМПИОН
 3. ЖРК ГЕВГЕЛИЈА
 4. ЖРК АСТИБО
 5. ЖРК СПАРТАК
 6. ЖРК ОВЧЕ ПОЛЕ СУ
 7. РК ФЕНИКС АМС

КАЛЕНДАР СУПЕР ЖЕНСКА ЛИГА ПЛЕЈ АУТ

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член