Известување за акредитирање на медиуми

Известување за акредитирање на медиуми

Почитувани претставници на медиумите,

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации за претстојниот квалификационен натпревар на ден 02.11.2016 година, помеѓу националните селекции на Македонија и Украина за ЕП 2018 Хрватска, можете да ги испраќате на следнава електронска адреса:

vmilanovska@concept.com.mk

Рокот за аплицирање е до 28.10.2016 (петок), заклучно со 16:00 часот, додека подигнувањето на акредитациите ќе се одвива во просториите на Ракометната Федерација на Македонија на 31.10.2016 (понеделник), од 12:00 до 16:00 часот.

Напомена: Апликациите испратени по истекот на овој рок нема да бидат земени предвид.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за