октомври 26, 2016

Известување за акредитирање на медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации за претстојниот квалификационен натпревар на ден 02.11.2016 година, помеѓу националните селекции на

Прочитај повеќе