Наши пријатели

Известување: Полугодишна конференција на клубови од Суперлига Мажи и Женска Лига

Конференцијата за ракометните клубови од Суперлига Мажи и Женска Лига ќе се одржи во просториите на Ракометната Федерација на Македонија на 20 јануари 2016 година со почеток од 12:30 часот.

izvestuvanje

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright