Известување до медиуми

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за претстојното Редовно Собрание на Ракометна Федерација на Македонија кое ќе се одржи во просториите на Советот на Град Скопје на ден 07.05.2022 година со почеток во 11.00 часот, можете да ги испраќате на следнава електронска адреса:

agjorgjevikj@macedoniahandball.com.mk

Рокот за аплицирање е до 05.05.2022 (четврток), заклучно со 16:00 часот, додека подигнувањето на акредитациите ќе се одвива во просториите на Ракометната Федерација на Македонија на 06.05.2022 (петок) најдоцна до 12:00 часот.

Напомена: Максимум дозволен број на апликации за акредитатаци по медиум/портал се (2) две лица.   

Однапред Ви благодариме

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести