мај 4, 2022

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за претстојното Редовно Собрание на Ракометна Федерација на Македонија кое ќе се одржи во просториите

Прочитај повеќе