Известување 

Известување 

Почитувани ,

Ве информираме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член 35 од Статутот на РФМ , односно Член 3 точка 11 од Законот за здружение и фондации  , Управниот Одбор на Ракометна Федерација на Македонија донесе Одлука за именување на г-дин Камер Металари и г-дин Иван Јосифовски за членови на Натпреварувачка комисија при Ракометна Федерација на Македонија.

Именуваните лица-членови  во Натпреварувачката комисија при РФМ ќе бидат во функција на вршител на должност (ВД) .

Со почит,

Ракометна Федерација на Македонија  

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за