Информација за прес конференција

Информација за прес конференција

Почитувани претставници на медиумите,

Ракометната Федерација на Македонија ве информира дека во вторник (9 јануари 2018 година) со почеток од 15:30 часот во просториите на Македонски Телеком во Скопје (Атриум Сала, 10 кат), ќе се одржи прес-конференција по повод соработката на Ракометната Федерација на Македонија и телекомуникацискиот оператор – Македонски Телеком и настапот на Македонската ракометна репрезентација на Европското Првенство – Хрватска 2018.

Со почит,
Ракометна Федерација на Македонија

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,