Информација за извлекување за Прва Лига и Женска Лига

Информација за извлекување за Прва Лига и Женска Лига

Ве известуваме дека на ден 07.09.2021 (Вторник) во 12.00 часот во просториите на РФМ ќе биде извршено извлекување на натпреварувачки броеви на екипите за сезона 2021-2022 за Прва Лига мажи и Женска Лига.

Извлекувањето ќе биде online на YouTube каналот на РФМ.

Екипи учесници во Прва Лига мажи сезона 2021-2022:

1. Голден Арт КЛ711. МРК Куманово

2. РК Работнички12. РК Јехона

3. РК Јуниор К.В13. РК Преспа 2015

4. РК Младост 197714. РК Текстилец

5. РК Астраион Хендбол15. ГРК Борец

6. РК Шампион16. РК Македонија Ѓ.П

7. РК Драчево17. РК Партизан 2016 Спорт

8. РК Аеродром18. РК Кичево 20209. РК Металург РА1

9. РК Алкалоид

10. РК Вардар Неготино 

Екипи учесници во Женска Лига сезона 2021-2022:

1. ЖРК Куманово

2. ЖРК Вардар

3. ЖРК Металург

4. ЖРК Чаир

5. ЖРК Деспина

6. ЖРК Стружанка

7. ЖРК Спартак

8. ЖРК Гевгелија 

9. ЖРК Овче Поле СУ

10. ЖРК Пелистер 2012

11. ЖРК Шампион

12. Ѓорче Петров ЖРК

13. ЖРК Кузман Вардар

14. ЖРК Астибо

15. ЖРК Феникс АМС

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести