Годишна конференција на клубови од сениорски лиги

Годишна конференција на клубови од сениорски лиги

Комесарот за натпревари закажува годишна конференција на клубовите од Супер машка и женска ракометна лига и Прва машка лига. Конференцијата ќе се одржи во просториите на РФМ во Скопје во петок, на 16 јуни 2017 година, со почеток од:
11:00 часот – Прва машка ракометна лига; и
12:00 часот – Супер машка и женска ракометна лига

ДНЕВЕН РЕД ЗА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА КЛУБОВИ ОД СЕНИОРСКИ ЛИГИ НА МАКЕДОНИЈА

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации