мај 2, 2023

Информација за извлекување на полуфиналните парови Ф4 Куп на Македонија во машка и женска конкуренција

Ве известуваме дека извлекувањето на полуфиналните парови од Ф4 Куп на Македонија во машка и женска конкуренција ќе се оддржи на 04.05.2023 (четврток) во 12:00

Прочитај повеќе