април 20, 2023

Селекторот на женската репрезентација на ракомет на песок Златко Мојсовски го објавува списокот на повикани ракометарки за собир за претстојното Европско Првенство – ракомет на песок

Селекторот на женската ракометна репрезентација на песок, г-дин Златко Мојсовски го објавува списокот на повикани ракометарки за собир и настап за претстојното Европско Првенство –

Прочитај повеќе

Сениорките во вториот шешир во извлекувањето на квалификациските групи за Women’s EHF EURO 2024

Женската сениорска репрезентација е дел од вториот шешир за претстојното извлекување на квалификациските групи за Women’s EHF EURO 2024. Завршниот турнир на Women’s EHF EURO 2024 ќе

Прочитај повеќе